Стало відомо про величезну втрату 33-річної співачки Леді Гаги (Lady Gaga). Як повідомляє видання Іndependent, співак і автор пісень та продюсер Греммі Лашаун Даніельс помер у віці 41 року.

Леді Гага
Леді Гага

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Незважаючи на те, що причина смерті ще не підтверджена, повідомлення про те, що Даніельс помер, призвела до значного горя з боку шанувальників та співробітників, які звернулися до соціальних мереж, щоб висловити співчуття.

Леді Гага
Леді Гага

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Даніельс був найвідоміший за співпрацю з музичним продюсером Дарчільдом, за авторські записи пісень на літанії естрадної та R&B-класики, включаючи бренді та Моніку "Хлопчик мій", "Втратити дихання" від дитячої долі, "Телефон" Леді Гаги та Бейонсе, "Якби у тебе було моє кохання" Дженніфер Лопес та "Це не так, але все в порядку" Вітні Х'юстон.

Нагадаємо, Ірина Шейк продефілювала без спідниці: Бредлі Купер, заздри!

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ірина Шейк таємно зустрілася з Бредлі Купером.

Також "Знай.ua" писав, що Леді Гага повела з сім'ї найбажанішого нареченого Голлівуду.