Відомий російський актор Олександр Семчев скинув 100 кг. Такий подарунок народний артист зробив собі на 50-річний ювілей.

До цього Семчев, який важив два центнери, страждав від цукрового діабету, задишки і підвищеного артеріального тиску.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Після невтішних прогнозів лікарів актор перейшов на правильне харчування і зміг скинути перші 40 кг, але не зупинився і в результаті схуд ще на 60 кг. До речі, друзі Семчева жартівливо називають його "ПолСаши".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Зменшуйте порції, пийте воду для посилення метаболізму та чергуйте курячу грудку з індичкою і рибою. Ну, звичайно, справа не тільки в курячій грудці, є ще й сирі овочі. Змішуйте в рівних пропорціях і побачите ефект", - порадив прихильникам актор.

Нагадаємо, що актор Роман Попов з серіалу "Поліцейський з Рубльовки" схуд на 40 кг.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анастасія Волочкова шокувала екстремальним схудненням.

Також портал Знай.uа писав, що Каменських вперше заговорила про проблеми зі здоров'ям.