Днями у російському шоу-бізнесі стався гучний секс-скандал із любовним трикутником - відомий актор почав зустрічатися із нареченою власного сина.

Про це пише Рoliteka.

Син актора Олександра Семчева Кирило звинуватив власного батька у тому, що той закрутив роман з його нареченою. У зв’язку з цим син змусив батька публічно пройти перевірку на детекторі брехні у ефірі телепередачі "Насправді".

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Кирило розповів, що півтора роки тому перебрався з Санкт-Петербурга у Москву на запрошення батька і став жити у нього.

Однак уже через три місяці актор вигнав сина з дому. Крім того, Кирило стверджує, що під час спільного проживання батько показав себе як справжній тиран, присоромлював його за будь-які витрати і постійно контролював.

Сам Олександр Семчев стверджує, що нічого такого не робив:

"Ніхто його не виганяв і не виставляв. Він сам вирішив і сам пішов".

Однак, конфлікт між батьком і сином досяг апогею, коли Кирило застав Олександра у ліжку зі своєю коханою.

49-річний актор не заперечує, що дійсно зав’язав стосунки із обраницею сина. Він додає, що вважає себе більш гідним її любові, тому не відчуває провини перед своїм сином.

"Коли я побачив з сином цю дівчину, то відразу сказав, що це не його типаж. Не по Савці свитка. Вона була аж надто розкішною. Якщо вже вибирати між нами, то я більше підходжу Ганні. Мені наш із нею зв’язок дуже подобається", – розповідає Семенчев.

Дівчина у свою чергу розповідає, що серйозно розглядала тільки перспективу стосунків з актором, а його син їй був особливо не цікавив.

Нагадаємо, у четвер, 4 жовтня, в Києві відбулася прем'єра української комедії "Скажене весілля".

Юрій Горбунов
Юрій Горбунов

Показ відбувся в столичному кінотеатрі "Київська Русь". Захід відвідало чимало українських селебрітіз.


Як повідомляв раніше Знай.ua, голлівудські зірки Бен Аффлек і Дженніфер Гарнер, які після багаторічних чуток про розлучення періодично з'являлися разом, підігріваючи інтерес публіки, тепер вже розлучилися офіційно.


Також Знай.ua писав про те, що голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", відвідала прем'єру шпигунської комедії "Агент Джонні Інгліш 3.0" у Лондоні.