Шумну вечірку організували російські зірки Гагаріна, Лазарєв і Варнава. Святкували завершення літа і початок осені . Отже, тепер можна сміливо "закривати" сезон відпусток – зірки дали добро.

Стартувала календарна осінь зі святкових днів: почався новий навчальний рік в школах, своїх спадкоємців повели на урочисті лінійки й зоряні батьки, і все те ж славнозвісне "Третье сентября".

Вечірка російських зірок

По-своєму вирішили закінчити літній сезон деякі російські знаменитості. Знімок із проведеної вечірки опублікувала Поліна Гагаріна на своїй сторінці в Instagram, де у неї 7,3млн читачів. Фото, яке вона виклала, уже набрало майже 65 тис. коментарів та більше 200 лайків.

Вечірка російських зірок

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Закрили сезон! Дозволяємо осінь", - підписала колективний кумедний знімок Поліна Гагаріна.

У компанії в складі Катерини Варнави, Поліни Гагаріної, Сергія Лазарєва, Євгенія Бороденко і Костянтина Мякінькова знаменитості влаштували гучну вечірку.

Тут варто згадати вечірки Примадонни, які вона проводить, "дозволяючи весну". Тому фраза Гагаріної з приводу "дозволу" осені, вельми примітна, тому що відсилає до вечірок Алли Пугачової.

Коментарі під постом

"А Пугачова вам дозволила дозволяти?", - запитує дехто із читачів.

Фанати і підписники Варнави і Гагаріної захоплені святом і веселощами знаменитостей. Під постом вони залишають приємні коментарі.

“Дуже люблю ваші живі фотографії. Поліна ви прекрасні в будь-якому вигляді. Бажаю гарної і продуктивної осені”, “Як на мене так такі фотки вони найкрутіші, справжні без мейк і зачісок. Життєві, справжні, просто кайф для очей”, “Заліково так відпочиваєте. Та й давайте дует Лазарєв і Гагаріна і Варнава на підтанцьовці, круто танцює”, - пишуть у коментарях.

Коментарі під постом

Коментарі під постом

Нагадаємо, раніше Алла Пугачова показала обличчя зблизька і без фильтрів, але фанати почали сперечатися

Як повідомляв портал "Знай.ua", пішла з життя відома російська актриса з Театру на Таганці

Також "Знай.ua" писав, що стали відомі результати протистояння між дітьми відомих медійних особистостей