Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривок перед концертом у Клайпеді, Литва, позуючи в дуже відвертому вбранні. Так, для виходу на сцену артистка обрала пікантне блискуче боді з дуже глибоким декольте, засвітивши масивні груди і тонку талію, а також перехрестившись перед виступом.

"Вільнюс, ми їдемо до Вас❤️
вже завтра #SuperstarShow
також завтра вас чекає ПРЕМ'ЄРА пісні !!!!!🔥🤞", - поділилася радістю Лобода. Фолловери почали кометувати, особливо ролик не сподобався віруючим людям: "осенити себе хресним знаменням на голі груди тим більше на камеру, хіба можна так?", "А навіщо хреститися? Боїтеся наврочать?", "груди назовні , але перехреститися святе ! Подвійні стандарти якісь", "Ну, як кажуть, ви або хрест зніміть, або труси одягніть🤔", "Слухайте, ну це богохульно як мінімум. Ви або цицьки прикрийте і хрестіться, не треба цих жестів. Я зовсім не релігійна, але навіть з боку атеїста це виглядає дивно".

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Світлана вийшла на сцену в образі Діви Марії, після чого скинула з себе вбрання і залишилася в еротичному костюмчику без білизни.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.