Відома українська співачка Ірина Білик поскандалила з суддею шоу "Танці з зірками" Катериною Кухар в мережі. Причиною конфлікту стала критика в бік екс-чоловіка Білик Дмитра Дікусара, який брав участь у шоу в парі з Вікторією Булітко.

Так, Кухар виклала пост зі словами: "Я сьогодні з захопленням спостерігала за іншою Булітко. І нарешті забула про Ірину Білик".

У відповідь на це відома співачка опублікувала пост, в якому жорстко розкритикувала балерину.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Так то я з вами говорила про self-made woman і забула одну головну річ: ділитися досвідом так само важливо, як і не опускатися до "літаючих табуреток" на сцені центральних каналів. Особливо, якщо з великого мистецтва ти йдеш в шоу-біз, подвійно коли тебе за це починають зневажати колеги і справа тут не в іншому голосі. Жінок, які викликають у професійній тусовці просто тонни ненависті дбайливо гріють у себе на грудях національні ЗМІ, тому що навіть зрада професії і професійна неспроможність - це рейтинг, а не те, що ці жінки могли б про себе подумати. Хочу просто примітити, що коли все, що залишається у центрального каналу - це балерина, що втратила визнання колег і любов публіки, компенсувати дані прикрі речі за допомогою мого імені, просто дно. Вам, як примі-балерині в далекому минулому неодноразово натякала аудиторія багатьох артистів: не треба так, не принижуйте себе ненавистю до більш успішних. І не ставте, будь ласка, у незручне становище прекрасну і харизматичну пару, партнером якої є мій колишній чоловік. Мені не шкода свого імені, раз вже вам більше ні на чому хайпити, але давайте просто згадаємо хто є хто", - написала вона.

У відповідь на це Катерина Кухар написала пост, в якому зізналася, що завжди поважала талант Білик і запросила її на свій спектакль.

Нагадаємо, схудла Білик похвалилася фігурою в екстра-міні.

Як повідомляв портал "Знай.ша", Білик з болем у серці згадала найріднішого чоловіка.

Також "Знай.uа" писав, Ірина Білик в епатажному образі зробила приємно фанатам, а ті просять ще.