Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася дуже відвертими кадрами, позуючи в одному з образів зі зйомок кліпу на літній хіт "Вабити". Так, артистка приміряла лише блискуче міні-бікіні срібного кольору, загоряючи біля басейну в пікантних позах.

"#tinakarol #тинакароль
#ВАБИТИ 📲 шукайте нову пісню @applemusic ", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери не пройшли повз: "Ну що сказати? Бомба", "сексс", "Хочу бути цим басейном", "воу воу воу полегше😻", "Ідеальна❤️", "Богиня❤️Просто найкраща на світі 🔥😍", "Шикарна😍😍😍", "🔥🔥🔥Звабила вже, роздягайся🔥🔥🔥", "Бейбі🙌💛".

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.