Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нові фото, які здивували і повеселили її шанувальників. Вся річ у тому, що Лобода показала фото, на яких позує у вельми незвичайному образі.

Перед камерою Світлана Лобода з'явилася у цікавій локації з валізою, на якій то сидить, то тримає в руках. На ній чорні лосини і майка на бретельках, а з плечей спадає джинсова куртка. На її голові світла кепка з козирком, за яким не видно лиця, а волосся розпущене. У підписі до фото Світлана запитала фанів, яке з них їм подобається більше. Фанати не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.