Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нові фото, які здивували і повеселили її шанувальників. Вся річ у тому, що Лобода показала знімок, на якому позує в незвичайному образі, а в підписі до нього вона бажає "Доброї ночі, країна". Однак, вона не уточнила, про яку саме країну йдеться – Україну чи Росію.

Перед камерою Світлана Лобода з'явилася у цікавій локації, напевно, на сцені. На ній вишневий наряд, волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. Співачка махає рукою, ніби на прощання, чи це таке привітання. Фанати не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію зірки. Багато запитують Лободу, якій країні вона бажає доброї ночі.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.