Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився незвичайним фото, на якому позує в дуже оригінальному образі в закулісся "Танців з зірками".

Як виявилося, Влад вирішив приміряти біляву довговолосу перуку, яка, як відзначили фанати, йому дуже пасує. Також найуважніші помітили патчі під очима на стомленому обличчі Влада, схоже танцюрист не виспався, або просто прикидається сумним. У підписі до фото він розігрував квитки на шоу "Танці з зірками". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію танцюриста.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.