Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове відео, яке здивувало і навіть розчарувало її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода презентувала нову пісню "В зоні ризику", яка припала до душі далеко не всім.

У ролику Світлана Лобода з'явилася на вельми відвертому образі, чим ще більше розчарувала фанатів, адже люди вже втомилися про голих тіл. Крім вбрання, багато питань у фанатів викликала палаюча лампочка, яку Лобода крутить в руках на шнурку. Фанати не пройшли повз і почали обговорювати нову публікацію зірки. Багато запитують Лободу, навіщо вона постійно роздягається, а інші навпаки захоплюються піснею.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.