Сьогодні виходить третій випуск шоу "Наречена для тата". Коли етап знайомства вже позаду - прийшов час, щоб цікавитися життям своєї другої половинки. Одна з пар не зможе стримати своїх ніжних почуттів і на проекті трапиться перший поцілунок.

Про життя на проекті повідомляє телеканал "СТБ". Олександра Костріцин і Марина Дмитрієва разом з сином спробують катання на водних лижах. Молодий батько придумав таке дозвілля, щоб подивитися, чи це интресно його обраниці. Також Марину очікує новину про те, що Олександр поїде на кілька днів, залишивши її одну зі своїм сином.

3 випуск реаліті "Наречена для тата"
3 випуск реаліті "Наречена для тата"

Юля Кириленко познайомиться з мамою Олексія Перина. Олексій поділився, що дуже переживав, все пройде добре. Однак мама Олексія виявиться надто прямоленейной і це збентежило дівчину. Чи зможе ця зустріч закінчиться позитивно для обох сторін?

Григорій Липовецький збере своїх дочок і Віту Гончаренко на картинг, щоб мати можливість зблизити Віту зі своїми дочками. Однак у Григорія зі старшою дочкою виникне непорозуміння один з одним: він у котрий раз скаже, що не проти завести ще одну дитину, на що старша дочка дасть негативний і невтішний відповідь.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Андрій Павлюк і Наташа Кравчинская проведуть цілий день на пляжі. Андрій не буде приховувати: він дуже радий побачити Наташу в купальнику.

3 випуск реаліті "Наречена для тата"
3 випуск реаліті "Наречена для тата"

А головний залишається питання - між ким відбудеться перший поцілунок на проекті? Зможете дізнатися сьогодні у вечірньому випуску о 19.00.

Нагадаємо, раніше На СТБ стартує 2 сезон шоу "Наречена для тата": що відомого про героїв реаліті

Як повідомляв портал "Знай.uа" Українці робили це століттями: 5 дивних звичаїв, про які ви не здогадувались

Також Знай.uа" писав, що Очікування vs реальність: 8 найнебезпечніших міфів про сім'ю, руйнують ваше життя