Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетний спільний кадр з кращим другом, гумористом Олександром Реввою, привітавши його з днем народження. Так, артисти позували в обнімку, не дивлячись на те, що їм не раз приписували бурхливий роман.

"Мій любий!! Як сильно я радію нашому сьогодні 😁😇😂 обожнюю тебе і всю вашу прекрасну сім'ю!!! будь здоровий і щасливий, найкрасивіший чоловік на світі !!!!😁 Ти приголомшливий світлий і добрий. таких більше немає🙃 завжди з Вами і завжди за вас!
З Днем Народження, мій друг 😍
люблю❤️ Чекаю цей вечір 🤦‍♀️😂", - зворушливо підписала Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Він точно друг?)", "😍😍😍Добре, коли є друзі, які викликають такі теплі почуття!", "Які гарні 😻🔥", "Другочок-пірожочок)", "Як красиво!👍💕", "Так. Друг. Як і Тілль.", "Шикарні ❤️👌".

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.