Денис Манжосов - відомий український шоумен, телеведучий, актор, а з недавніх пір - режисер. Про Дениса було відомо тільки два факти: у нього відбулися творчі розбіжності з Володимиром Зеленським, керівником “Кварталу” на той момент, і те, що він покинув Україну, емігрувавши в США. Він дав інтерв'ю журналістам Знай. ua.

Довгий час про нього нічого не було чутно. Коли і чому гуморист повернувся на батьківщину - також оповите таємницею. Але в квітні цього року анонсували прес-конференцію з участю Манжосова.

Саме там він мав намір детальніше розповісти про себе і анонсувати запуск великого проекту для української молоді. Манжосов хоче запустити в Києві великі майстер-класи з провідними європейськими та американськими журналістами, сценаристами, режисерами та кліпмейкерами. Як відомо, ця зустріч з журналістами не відбулася, викликавши величезний резонанс і масу домислів.

Манжосов заявив, що ніяких смс з погрозами йому не надходило, а зателефонували люди, які організовували прес-конференцію і сказали, що краще йому не з'являтися.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Як мені повідомили, дуже нездорова атмосфера назрівала під час самої конференції. Мені сказали, що там з'явилися якісь хлопці в спортивних костюмах, а з якого боку - невідомо, і для чого - невідомо. А так як великий резонанс, навіщо все це перетворювати…", - зізнався він.

Нагадаємо, Олександр Пікалов розповів про зникнення Манжосова.

Як повідомляв Знай. ua, екс-учасник Квартал 95 Денис Манжосов про зміну влади, колишніх колег і новій роботі.

Також Знай. ua писав, що в мережі опублікували раніше невідоме фото Зеленського і зірок Квартал 95.