Стало відомо, що російська актриса Христина Асмус прогуляла збір трупи театру імені Єрмолової. Замість того, щоб слухати виступ художнього керівника — Олега Меньшикова, вона лежала біля басейну на сонці й засмагала.

Христина, у свою чергу, виправдовується, що в цьому немає її провини.

"Чесно чекала збір два місяці, квитки під нього підстроїла. Але напередодні 26 серпня перенесли на 9 вересня. Не поїздку на море скасовувати, в кінці-то кінців? Але відчуваю себе ніяково, чесне слово! Ось прям зараз п'ю смачний лимонад з льодом на пляжі, а сльози так і котяться!", - поділилася Асмус.

Олександр Петров вирішив розіграти свою колегу по шоу-бізнесу, повідомивши прогульщице, що вона напередодні була звільнена.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Христина, все спокійно, наказ про звільнення висіло при вході", — пожартував Петров.

Вона не образилася і підтримала жарт. До того ж, Петров є кумир її доньки Анастасії.

Щодо збору трупи, то він був перенесений із-за проблем зі здоров'ям Меньшикова. Якраз напередодні призначеної у серпні збору трупи, артист потрапив у лікарню. Говорили, що причиною госпіталізації стало алкогольне отруєння. Але ця інформація так і не отримала підтвердження.

Нагадаємо, що гаряча дружина Харламова Асмус показала фігуру в екзотичній позі.

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Харламова Асмус засвітила величезну груди у відвертій сукні.

Також портал Знай.ua писав, що сандальная Христина Асмус зірвала з себе одяг перед камерою.