Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відвертий кадр, позуючи на райських Мальдівах. Але там відпочинок закінчився, і зірка повернулася додому. Та потім вона знову вирушила у відпустку, вже в Туреччину, і в цей раз актриса з'явилася в не менш пікантному образі.

Христина зірвала з себе одяг, залишалася тільки у відвертому чорному купальнику, її волосся розпущене і покрите кокетливим капелюхом, а на очах темні окуляри. При цьому, у підписі до фото Асмус поскаржилася, що втомилася відпочивати. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.