Заради того, щоб здобути перемогу в ігровому шоу Нового каналу "Хто зверху?", підступний капітан жіночої команди Леся Нікітюк готова на все. Цього разу її хитрість не мала меж – Нікітюк показала груди найвродливішому чоловіку планети 2018 року Богдану Юсипчуку.

Вона переконана, що ніхто б на її місці не згаяв такого шансу. Ось як все сталося: під час конкурсу "Дивоглядки" верховний суддя шоу Олександр Педан призначив змагатися між собою Нікітюк та Юсипчука. За правилами гри, програє той, хто перший моргнув.

Шоу Хто зверху

На зоровий ринг вийшли Mister Sea World 2018, актор і модель Богдан Юсипчук і народна улюблениця Леся Нікітюк.

"За три сезони "Хто зверху?" я чудово навчилася перемагати у "Дивоглядках". Потрібно просто не дати очам пересохнути. Тому під час сутички трохи примружуюся. Це ще і збиває суперника: багато хто думає, що я заплющила очі. А це зовсім не так", – каже ведуча Нового каналу. Леся Нікітюк

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Але цього разу Леся додатково застосувала іншу секретну зброю – декольте. Через кілька секунд після початку "Дивоглядок" вона відкинула пелерину сукні, відкриваючи шикарний виріз. Звісно, що захист Богдана Юсипчука одразу впав, оскільки маневр ведучої не залишав йому жодного шансу. Найвродливіший чоловік планети не встояв перед Лесею та закліпав!

Шоу Хто зверху

Чи допоможуть чари Лесі Нікітюк привести жіночу команду в складі співачки Анни Завальської, танцівниці Ілони Гвоздьової і актриси студії "Мамахохотала" Анни Гресь до перемоги стане відомо вже зовсім скоро.

У складі чоловічої команди цього разу гуморист Ігор Ласточкін, Mister Sea World 2018 Богдан Юсипчук, телеведучий Олександр Скічко і незмінний капітан – ведучий Нового каналу Сергій Притула.

Нагадаємо, раніше у Міжнародний день краси відомі чоловіки розповіли, як доглядають за собою

Як повідомляв портал "Знай.ua", Нікітюк спробувала "закадрити" найбажанішого "Холостяка" України

Також "Знай.ua" писав, що Сергій Притула розповів, як його ласкаво називають вдома