Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайними фото. Нещодавно знаменитість похвалилася новою колекцією популярного бренду H&M, обличчям якого стала ще в минулому сезоні. Так, артистка позувала в різних осінніх теплих образах, приміряючи стильні штани і верхній одяг.

"Добрий день у мене сьогодні!! 🚀Стартують продажі колекції H&M Fall Conscious, всі речі в якій - з перероблених або органічних матеріалів", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери залишилися в захваті: "А такою гарною бути взагалі законно? Вас ще не притягали до відповідальності? 😉♥️", "Ой, це, напевно сама класна і "жива" фотосесію за останній час. Хочеться переглядати 🤗 знову і знову 😊", "А що це за мужик вас хапає!? Костянтин взагалі в курсі??😆", "Віра❤❤❤Тотальне захоплення❤❤❤🙏🏽", "Яка ви красива 😍 ваш погляд, посмішка 😍".

Популярні новини зараз
В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.