Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася яскравим відео з шоу "Танці з зірками", яке веде разом з Юрієм Горбуновим. Так, артистка вийшла на паркет для постановки виступу Михайла Кукуюка і Єлизавети Дружиніної, позуючи в розкішній довгій сукні з глибоким декольте і візком з продуктами.

"Це було феєричне завершення виступу @kukuyuk_michael та @druzhynina_yelizaveta. Як сказавши @gorbunovyuriy: «Сенсація - @tina_karol в супермаркеті» 🔥", - написано на офіційному акаунті "Танців". Фолловери взялися коментувати: "Тіна навіть з візком виглядає розкішно💐🔥❤️", "Клас😍😉👌👌👌", "Таке враження, що Тіна Кароль у супермпркеті - це щось за межами можливого 🤷", "Навіть не уявляю, що Тіна придбала біля каси...🤔 ", "Це було несподівано, але прикольно🤭❤️".

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.