Відомий український рок-гурт O.Torvald випустив новий кліп на пісню "Роздягни мене" з учасницею гурту YUKO – Юлею Юріною. Відео з'явилося на офіційному YouTube-каналі гурту, пише “Обозреватель”.

Як відзначається, кліп знімався два дні, а для досягнення потрібного ефекту були пофарбовані одяг, музичні інструменти, волосся і обличчя.

"Ми довго не могли визначитися з режисером для цього кліпу, адже хотілося спробувати щось кардинально відмінне від наших звичних образів, а потім я згадав про Дельту. У нього дуже нетиповий погляд на речі, і він представник нового покоління", – сказав фронтмен гурту Женя Галич.

Зі слів учасниці гурту YUKO Юлі Юріної, їй з Дельтою Артуром було цікаво і комфортно працювати.

«Нові ідеї народжувалися буквально на знімальному майданчику. Однак один головний висновок для себе я зробила після зйомок: більше ніколи в житті не погоджуся лити на себе неонову фарбу, якщо не буду впевнена, що вона добре змивається. Якщо добре пошукати, то досі можна знайти її залишки у моєму волоссі", – пояснила Юріна.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зазначимо, що Галич і Юріна вже презентували цю пісню минулого літа на Atlas Weekend. Тоді їхній виступ закінчився пристрасним поцілунком просто на сцені.

Нагадаємо, раніше у Києві знайдено тіло ізраїльського волонтера Барі Бонена

Як повідомляв портал "Знай.ua", легендарний мольфар в останню хвилину життя встиг розповісти про майбутнє України

Також "Знай.ua" писав, що Чехія масово "переманює" з Польщі українців, що обіцяють заробітчанам