В Кварталі 95 Міка Фаталов грає не головні ролі, але і не претендує на них, найважливіше, що він у рідному і улюбленому колективі.

Про це гуморист зізнався у коментарі для Знай.uа.

Свій творчий шлях в команді під керівництвом Володимира Зеленського він починав з посади кур'єра, а після, коли його помітили, став актором основного складу. Для багатьох Міка запам'ятався пародією на Міхеїла Саакашвілі. Обидва - темпераментні та гарячі чоловіки. Про нові ролі - поки що мовчить, не хоче розкривати інтриги нових випусків.

Міка Фаталов - учасник студії Квартал 95

Фаталов не заперечує, що велику роль у його житті зіграла дружба з Євгеном Кошовим. І Міка, і Женя родом з Луганської області, разом вчилися в Луганському державному інституті культури і мистецтв, разом грали у КВК. Не дивно, що тепер вони працюють пліч-о-пліч.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Женя Кошовий і Міка Фаталов

“Женя потрапив першим, - говорить Міка. - Він приїхав до Києва. Через якийсь час покликав мене”.

Є думка, що у Квартал потрапити дуже складно, тому що там “всі свої”. І Фаталов це підтверджує: “Напевно, зараз так. У нас достатньо всього: є актори, актриси - це Жіночий Квартал”.

На запитання, чи знав він про наміри Володимира Зеленського йти в президенти до його офіційного оголошення в новорічну ніч, відповів: “Розуміння було”.

Володимир Зеленський і Міка Фаталов

Однак, на думку Міки, відхід Зеленського в політику кардинально не вплинув на роботу Кварталу.

“У нас нічого особливо не змінювалося. Ми йдемо далі. Ми - актори. Наші прекрасні автори пишуть матеріал, ми читаємо, розбиваємо це на ролі і працюємо. Немає такого, що нам дуже важко. Нам дають завдання - ми виконуємо. Все добре”, - коментує Фаталов.

При цьому він зізнається, що вся команда гумористів сумує за колишнім лідером.

Квартал на гастролях в Ізраїлі

“Ми сумуємо. Звичайно, хотілося б, щоб він (Володимир Зеленський - ред.) повернувся, і ми далі працювали разом. Але так вже сталося - він пішов робити іншу роботу. Я думаю, він її виконає так само якісно, так само розумно, правильно, сміливо, впевнено, як він робив усе в Кварталі”, - поділився Фаталов.

В нових випусках Вечірнього Кварталу гумористи продовжать висміювати українських політиків, говорить Міка. Вже Сашко Пікалов постав в образі Андрія Богдана, а Юрій Великий - в образі президента. Хто наступний на черзі - буде відомо в нових випусках.

“Ми будемо всіх пародіювати, - зазначає гуморист. - Дай бог, щоб вони робили все добре, щоб ми їх не пародіювали. Люди попадаються на якихось фішках. Ми це “знімаємо”, пишемо і потім на сцені все втілюємо в життя”.

Фаталов каже, що Володимир Зеленський відмінно відреагував на пародію Юри Великого, тому що сам все розуміє і з гумором на “ти”.

Олена Кравець і Міка Фаталов

Раніше Олена Кравець зізналася у розмові зі Знай.uа, що у 95 Квартала є робочий чат у Вайбері, і Володимир Зеленський досі в цій групі, іноді навіть нагадує про себе мітким жартом.

“Ми його не виводимо звідти, - підтверджує Міка. - Він там. Пише нам, підтримує нас. Для нас Вова - це Вова. Яким він був, таким і залишився. Ми його любимо, цінуємо і хочемо, щоб він там навів порядок, зробив все, що можливо в його силах. А ми його не відпускаємо, тримаємо і в чатах, і серцях”.

При цьому Фаталов зізнається, що сам в політику ні ногою: “Я не лізу. Я займаюся Кварталом, у мене купа проектів: є Жіночий Квартал, є Валерій Жидков, є Ліга Сміху, зйомки, гастролі, корпоративи. Роботи купа!”

Нагадаємо, раніше Олена Кравець із Квартал 95 розповіла про свою участь у шоу “Танці з зірками”, спілкування з Зеленським і секрети старшої дочки.

Також Знай.uа писав про те, як пройшов KvartalFest 2019 в Поідопригори - який особливий подарунок зробив Квартал 95, що сказав Зеленський у відеозверненні і як виступила Тіна Кароль.

Також повідомлялося, як презентували нові “Танці з зірками” в оранжереї на ВДНГ у Києві.