Зірка Нового каналу Леся Нікітюк добре відома своїми жартами. Гумор вдається у неї на відмінно. Жартує ведуча не лише на зйомках шоу, але і в житті, а особливо в Instagram.

Мабуть, Лесі Нікітюк дуже набридли спам-коментарі в стилі "заробляю великі суми грошей, сидячи вдома в декреті", які часто залишають під її постами, бо вона вирішила всерйоз взятись за них. Пожартувати зірка вирішила дуже оригінальним способом.

Леся Нікітюк

На своїй сторінці в Instagram ведуча опублікувала фото свого бюста і коробочок із лохиною. Знімок підписала кумедним текстом у стилі тих самих спам-повідомлень, котрі закликають перейти на їхні акаунти і дізнатися секрет неймовірного заробітку.

Леся Нікітюк

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Я ось з крихітками лохину збираю і заробляю по 60 тис. На тиждень! Взагалі не скаржуся, я навіть зі смартфона збираю, там немає нічого складного, головне щоб в наявності було! Якщо у вас є бажання, загляньте на мою сторінку" Леся Нікітюк

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк зараз знаходиться в Житомирській області, де якраз проходять зйомки її нового тревел-шоу «Le маршрутка» для Нового каналу. І саме там вона зібрала лохину. У проекті Леся мандрує Україною у своїй маршрутці. Підбирає цікавих попутників і показує нашу країну в усій її красі.

Нагадаємо, раніше Нікітюк оголилася перед найвродливішим чоловіком планети

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Топ-модель по-українськи" показала зворотній бік життя у 90/60/90

Також "Знай.ua" писав, що Педан поставив крапку у таємних мріях чоловіків і найбільшому страху жінок