З'явилася інформація, що резиденти студії "Квартал 95" зробили дуже корисну справу і подарували щастя тим, хто її дійсно заслужив. Так, актори Олександр Пікалов та Андрій Головань виступили для українських захисників.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в Instagram.

"Дівчата та хлопці з @zhenskiykvartal_official, Олександр Пікалов і автор Студії "Квартал 95" Андрій Головань показали свої найкращі номери для військових, які перебувають на лікуванні, для їх сімей та медичного персоналу госпіталю. Ми щасливі, що маємо честь виступати перед нашими воїнами! Дякую за такий теплий прийом!", - написали у спільноті "Квартал 95" в Instagram.

Користувачам мережі сподобалася така ініціатива, і вони тут же почали лайкати нову публікацію, а також ділитися позитивними думками з цього приводу:

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, "Квартал 95" без Зеленського: автори розповіли, що пішло не так.

Як повідомляв Знай.uа головного героя "Вітальки" застрели просто на зйомках "Кварталу 95": жорстокість вражає.

Знай.uа писав, кращий друг Зеленського: зірка "95 Кварталу" Юрій Крапов святкує день народження.