В інтерв'ю виданню "Українська правда" колишній колега українського лідера і зоряний артист студії "Квартал 95" Олександр Пікалов розповів, що глава держави Володимир Зеленський є досить жорстким керівником та жорсткою людиною.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Жорсткий осіб – в першу чергу до себе, а потім дістається всім. Ви ж бачили кілька інтерв'ю, коли він встав, пішов, Баканову подзвонив... Йому дуже подобається, коли все відбувається так, як він того забажає", - розповідає Пікалов.

Також він підкреслив, що всі звільнення і перепалки з чиновниками Зеленський не награвав.

"Це емоція, яка вирвалася, але там в цій емоції – він саме такий і є", - додав артист.

До того ж, Олександр вважає, що Зеленському складно нав'язати чужу думку.

"Я дуже багато років знаю Володимира Олександровича. Я навіть скажу - нав'язати думку йому практично неможливо. Перехитрити можуть, можуть обдурити. Але нав'язати – немає", - підсумував він.

Нагадаємо, що актори "Кварталу 95" зворушили своїми дитячими фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський терміново зателефонував Кошовому після виступу Кварталу 95.

Також портал Знай.ua писав, що Пікалов з Кварталу 95 оцінив перші 100 днів Зеленського.