Влад Ряшин є співвласником і головою компанії StarMedia, яка працює і на території Росії, і на території України. Кінопродюсер досі постачає ці фільми на територію країни-агресора. В своєму інтерв'ю Соколовій, Ряшин зробив зізнання, після якого просив не оприлюднювати відео.

"Він прийшов до мене на «Рандеву», при тому що ми з одного міста, наші фотографії висять на дошці пошани в Запорізькому університеті. І він прийшов, ми в доволі хороших стосунках, і почалася розмова про те, як воно – брати участь у пітчингах на фінансування патріотичного кіно та знімати фільми, що розповідають про звитягу радянської армії з посилом на російську звитягу і воїнство на телеканалі «Первый» у Росії." - розповідає Соколова.

В якийсь момент, під час їхньої розмови, Влад розплакався і сказав, що тривалий час намагався тримати себе в руках, але коли йому показували відео розправи над полоненими українцями, які були на окупованих територіях, це все його дуже бентежило.

Після запитань Яніни чи є Росія агресором і чи є Крим українським, кінорежисер відповів "Так".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Минув тиждень після інтерв'ю, коли Влад Ряшин подзвонив Соколовій і попросив не випускати фрагменти, в яких говорилося про агресію. Він пояснив це тим, що має зараз декілька проектів з українськими парламентарями і бізнесменами, і він би не хотів, щоб ця тема розголошувалась. Але при цьому запевнив, що його думка не змінилась і залишилася сталою.

Минув час, і я дуже рада це розповісти, адже я б дуже хотіла, щоб це інтерв’ю подивилося багато людей. Але, на жаль, юридично ми не маємо права його показувати. Він спочатку прислав до мене дівчину, жінку, яка керувала одним із холдингів, не можу говорити хто це, адже це була розмова тет-а-тет. І ця дівчина, поїдаючи разом зі мною гарбузовий супчик у кафе (а ми з нею давно знайомі), сказала мені: «Что мы можем для вас сделать, чтобы это интервью не вышло в эфир?» Я сказала: «Нічого». - розповідала журналістка в інтерв'ю Анатолію Анатолічу в одному з випусків "Зе Інтерв'юер"

Через деякий час Яніна отримала лист, у якому було сказано, що за статтею такою-то Влад Ряшин є співавтором інтерв’ю, яке було записане такого-то числа, і він не надає права на публікацію цього інтерв’ю, інакше стаття покарання така-то. Зі свого боку вони праві: є така прогалина у законодавстві.

Напомним, ранее Соколова и Харчишин отдались страсти: новое видео "Другої Ріки" раскрыло жгучую правду

Как сообщал портал "Знай.ua" Зеленский отчитал губернатора Ровенщины Коваля на глазах всей Украины: "Прекратите это в ближайшие дни"

Также "Знай.ua" писал, что Соколова и Харчишин объединились ради миллионов больных раком украинцев: "Любить и ничего не бояться"