Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, показала, у чому прийшла на весілля російської журналістки Ксенії Собчак.

Відповідне фото вона опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

На важливу подію Собчак українська співачка обрала надзвичайно відверте вбрання. Вона одягнула чорну сукню довжиною у підлогу з відкритою спиною і величезним розрізом, яка оголювала ногу.

Фанати не пройшли повз новий пост зірки й відзначили, що Лобода виглядала краще самої нареченої.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також Світлана Лобода опублікувала відео з весілля Собчак. Весілля Ксенії Собчак і Костянтина Богомолова б'є рекорди по неоднозначність і скандальність заходи. Крім того, що захід проходив у траурних тонах, а до ЗАГСу приїхав катафалк, колишня кандидатка в президенти РФ влаштувала секс-подання під час вечірки після офіційного укладення шлюбу.

Як видно, на відео Лобода з'являється рідше, ніж наречена. Ксенія Собчак не в собі від захвату, вона самозабутньо танцює під пісні Світлани. Також можна помітити, що Лобода переодягнулася для виступу, оскільки раніше вона показувала фото в довгій чорній сукні, в якій збиралася на весілля Собчак.

Нагадаємо, Лобода оскандалилася фото з вечірки: тільки подивіться, у чому вона прийшла.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, п’яну Світлану Лободу помітили на гулянці з російськими зірками, танцювала без бюстгальтера.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода заспівала про зламаний ніготь і вендету, у фанатів - маса питань: "Не зрозумів, якщо чесно".