Відома українська співачка Світлана Лобода, яка наразі проживає та працює в Росії, любить привертати до себе увагу. Скандальна зірка активно веде свій акаунт в Instagram та досить часто викладає фотографії на своїх сторінках в соціальних мережах.

Цього разу артистка виклала в Instagram відео, де засвітилася в оточені відомих російських зірок. На відео знаменитість показала себе в повній «готовності» і без сорому «потрясла» тілом під музику, всіляко згинаючись і демонструючи розкішний концерт, який нещодавно влаштував з нагоди дня народження її друг Артур Пирожков.

На представлених кадрах артистка позувала в досить відвертих нарядах та без бюстгальтера. Вже пізніше Лобода не тільки оголила свої форми з ефектним декольте, а й показала свої стрункі ноги.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.