Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нові фото, які здивували і навіть розчарували її шанувальників. Вся річ у тому, що Лобода показала знімки, на яких позує в незвичному образі.

Перед камерою Світлана Лобода з'явилася, мабуть, у своєму будинку перед виходом. За її словами, вона йде в гості, тільки не уточнила до кого, а от фанати здогадалися, що на весілля до Ксенії Собчак. На свято Лобода вибрала довге чорне плаття з розрізом від стегна, яке повністю оголило одну ногу, а зверху, як видно, під вбранням немає білизни. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію зірки.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.