Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове відео, яким порадувала шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала відео свого концерту і анонсувала новий.

Як виявилося, Світлана задумала дати великий концерт у Москві до свого дня народження і порадувати російську публіку. До речі у відео можна побачити не тільки Лободу, але і її продюсера Нателлу Крапівіну. А у підписі до фото співачка написала: "ВТБ АРЕНА 19 жовтня. #SuperStarShow. Танцпол відкритий. В честь Дня народження Свєтіка". Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію зірки.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.