У зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, нещодавно виявили рак мозку. З'явилася інформація також, що акторка впала у кому. Ніколи не залишила байдужим така новина.

Так, колега Заворотнюк Стас Садальський оприлюднив своє останнє на даний момент звернення до Анастасії. Він показав переписку із зіркою на власній сторінці у соціальній мережі Instagram.

На зображенні видно, що артистка дякує Стасу за підтримку, на що він відповідає: "Настя, я тебе люблю!". В останньому на даний момент повідомленні від 14 вересня Садальський запитує, чи потрібна їй допомога. Це повідомлення було доставлене, але так і не прочитано.

Пізніше Садальський повідомив, що він не може оцінювати стану акторки. За його словами, у нього є можливість зв'язатися із Заворотнюк, але він боїться їй телефонувати.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Як відомо, Анастасія Заворотнюк пройшла курс хіміотерапії - і променевої терапії, але лікування не дало потрібного ефекту. Пухлина дала метастази в мозок. Заворотнюк ввели в медикаментозну кому, тому що на тлі хвороби почалося запалення легенів, з яким організм не може боротися. Лікарі збираються провести консиліум, щоб обговорити можливість проведення операції. В такому стані ризик для життя Заворотнюк дуже великий.

Зараз актриса знаходиться під цілодобовим наглядом лікарів, їй поставили такий діагноз, що і Жанні Фріске 4 роки тому.

Нагадаємо, Анастасію Заворотнюк покинули лікарі, допомогти неможливо: рідні у нестямі від горя.

Раніше Знай.ua повідомляв, коханий Заворотнюк вразив мужністю, справжній чоловічий вчинок.

Також Знай.ua писав, рак мозку у "Моєї прекрасної няні": Заворотнюк впала в кому, лікарі передбачають долю Фріске.