Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, у якої нещодавно виявили рак мозку, впала в кому. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

"Нейрохірурги планують провести операцію Анастасії Заворотнюк. Але стан актриси робить будь-яке втручання дуже небезпечним",- йдеться в одному з повідомлень.

Як відомо, артистка пройшла курс хіміо - і променевої терапії, але лікування не дало потрібного ефект - пухлина дала метастази в мозок. Заворотнюк ввели в медикаментозну кому, тому що на тлі хвороби почалося запалення легенів, з яким організм не в силах боротися. Лікарі збираються провести консиліум, щоб обговорити можливість проведення операції. В такому стані ризик для життя Заворотнюк дуже великий.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Зараз актриса знаходиться під цілодобовим наглядом лікарів, їй поставили такий діагноз, що і Жанні Фріске 4 роки тому", - пишуть російські ЗМІ.

Нагадаємо, близькі Заворотнюк розповіли, що відбувається з зіркою.

Раніше Знай.ua повідомляв, коханий Заворотнюк вразив мужністю, справжній чоловічий вчинок.

Також Знай.ua писав, менеджер Заворотнюк прокоментував смертельне захворювання актриси.