Відомий український продюсер і артист, а також з недавнього часу чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко, часто балує фанатів новими фото свого життя у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість трепетно привітав свою пасербицю, рідну дочку колишньої дружини Ірини Горової, Наташу. Так, артист зазначив, що 22-річна дівчина - найдобріша і найчуттєвіша з їх всього великого сімейства.

"Натаха @natashka.gorovaya love u baby ❤️❤️❤️ ти найдобріша з усіх нас! Така чуттєва! Спасибі тобі за все ,що ти робиш,за те,що ти є! ", - зворушливо підписав Потап. Наташа не стала мовчати і подякувала Потапу у відповідь: "Льошенька спасибі ❤️❤️❤️". Варто нагадати, що в 2014 році Олексій та Ірина офіційно розлучилися, а в травні 2019 року Потап зіграв пишне весілля з Настею Каменських.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.