Комедія "Подорожники" від Нового каналу – це добра і смішна історія про життя двох готелів на Житомирській трасі, господині яких звикли з самого дитинства конкурувати між собою.

Так, канал анонсував шалені події у наступній серії. На що тільки не йдуть хлопці, щоб розтопити серце красивої дівчини. Петро з "Подорожників" вирішив, що найкращий спосіб завоювати серце коханої – поцілувати… її маму! Про це йдеться у повідомленні Нового каналу.

І хоч розкривати деталі цієї сцени поки заборонено, все ж мовчати про зйомки не стали! Виконавець ролі Петра Олександр Рудинський згадав, як проходили зйомки його поцілунку з Олесею Жураківською.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Ооо, це було дуже кумедно! Перед зйомками режисер завжди збирав акторів і обговорював нюанси: як він бачить сцену, які емоції ми повинні видати, чи можна зробити ситуацію ще смішнішою…", – посміхаючись каже Саша.

Вже на майданчику актори репетирували. Так само було й перед зйомками поцілунку з Олесею Жураківською. Словом, в той день були дуже веселі зйомки.

"Режисер сказав мені, що потрібно гарненько притиснутися до неї, поцілувати в губи й затриматися так секунд на п’ять. І ми з Лесею перед зйомками кілька разів прорепетирували. Пам’ятаю, вона говорила: "Нумо, давай візьми мене й прямо ось так от притисни!", - із усмішкою пригадує подробиці актор.

Нагадаємо, головного героя “Вітальки” застрелили просто на зйомках "Кварталу 95": жорстокість вражає.

Раніше Знай.ua повідомляв, що Нікітюк перетворилася на "заробітчанку", такого не бачив навіть Притула: "І не скаржуся!"

Також Знай.ua писав, що зірка "Топ-модель по-українськи" показала зворотній бік життя у 90/60/90