Відомого гумориста, який прославився завдяки ролі в телесеріалі "Віталька", "вбили" прямо на сцені під час зйомок нової "Ліги сміху" від студії "Квартал 95", пише “ Politeka”

Як відзначається, під час запису програми прямо на сцені було скоєно замах. За сценарієм учасники команди «Стадіон Діброва» почали виступ з того, що застрелили Гарика, після чого він опинився біля воріт Раю.

”Це правда ти, Гарік Бірча? А можна Селфі? А то мені ніхто не повірить, що після ”Віталька” тебе в рай відправили”, - скаже йому за сценарієм ”апостол Петро“.

Вже після гри актор зізнався, що до пострілів він звик завдяки репетиціям номеру: “Звичайно, коли ці несподівані удари, вони можуть налякати, але я ж знав сценарій і був до них готовий”.

У реальному житті у Бірча не було подібного досвіду щодо застосовування вогнепальної зброї.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

“З шанувальниками у нас чудові стосунки, навіть коли вони наполегливо і завзято хочуть сфотографуватися. Для мене це завжди приємно!”.

Нагадаємо, що до телевізійної прем'єри нових випусків «Ліги сміху» залишилося зовсім небагато. В цьому році в грі брали участь п'ять команд, чиїми тренерами були Гарік Бірча, Влад Яма, Станіслав Боклан, Юрій Ткач і Наталя Могилевська.

Нагадаємо, в Україні виявили таємне лігво диявольського вождя.

Раніше Знай.ua повідомляв, вчені виявили потонулий корабель XV століття.

Також Знай.ua писав, археологи виявили унікальні піраміди.