У суботу, 29 червня в Харкові відбудеться перший музично-гумористичний концерт зірок студії "Квартал 95" в рамках масштабного соціального фестивалю KvartalFest, який з цього року вирушає в тур містами України.

Про це "Знай.ua" повідомили під час прес-конференції організатори фестивалю - представники студії "Квартал 95", "Квартал Концерту", GB event by Kvartal 95 та партнера фестивалю - компанії UKRAVIT.

Протягом п'яти років KvartalFest проходив у селищі Підопригори Сумської області. Щороку цей захід відвідували від 100 до 150 тисяч чоловік і це стало доброю традицією для багатьох українців. В цьому році "Квартал 95" вирішив розширити межі й провести цілу серію заходів по всій країні.

Фестиваль KvartalFest у 2019 році пройде в 19 містах України. Локації для проведення були обрані невипадково: кожен з концертів відбуватиметься у мальовничому або знаковому для мешканців місці.

Максим Ткаченко (Квартал Концерт), Євген Кошовий (Квартал 95) та Артем Михайліченко

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ідея цього фестивалю - дарувати людям радість і кайфувати, і отримувати від цього задоволення разом", - розповів Артем "Гагарін" Михайліченко.

Як зазначив Женя Кошовий, команда KvartalFest відвідає навіть ті міста, у яких студія “Квартал 95” не була або була дуже давно.

Українці зможуть побачити улюблених зірок "Кварталу 95" і посміятися над їхніми жартами, потанцювати під хіти зірок шоу-бізнесу, розважитися всією сім'єю на різних локаціях, які приготують організатори фестивалю. Женя додав, що зірки Ліги сміху також приєднаються до концертів.

"В Підопригори у нас останній раз було близько 150 тисяч чоловік. Мурашки по тілу йдуть, коли сідає сонце, і люди запалюють ліхтарики в кінці - це дуже кльово, відчуваєш себе як Aerosmith", - поділився емоціями Кошовий.

Максим Ткаченко, генеральний директор концертного агентства "Квартал концерт", заявив, що великий тур KvartalFest з 2019 року буде щорічним.

Список міст, де пройде фестиваль:

29 червня - Харків,

30 червня - Лисичанськ,

30 червня - Слов'янськ,

1 липня - Миргород,

2 липня - Канів,

3 липня - Вознесенськ,

4 липня - Білгород-Дністровський,

5 липня - Південний,

6 липня - Каховка,

7 липня - Кирилівка,

8 липня - Бердянськ,

9 липня - Дніпро,

10 липня - Кривий Ріг,

11 липня - Луцьк,

12 липня - Трускавець,

13 липня - Городок,

14 липня - Буковель,

15 липня - Кам'янець-Подільський,

16 липня - Вінниця.

Завершальним концертом фестивалю буде вже традиційний великий захід в селищі Підопригори 23 серпня.

Максим Ткаченко, Євген Кошовой, Артем (Гагарін) Михайліченко та Віталій Ільченко

На фестивалі будуть і зони розваг для дітей, фуд-корти, кінотеатри під відкритим небом. Свої виступи готують і місцеві колективи. Якщо ви співаєте або танцюєте і також хочете виступити на одній сцені із зірками "Кварталу 95", надсилайте свої заявки на участь на адресу організаторів: kvartalfest2019@gmail.com

Вхід на всі концерти KvartalFest - безкоштовний.

"Ми відкриті до співпраці з усіма артистами і колективами, - повідомив ведучий фестивалю і креативний директор GB event by Kvartal 95 Артем "Гагарін" Михайліченко. - І якщо ми отримаємо заявку на участь навіть від Святослава Вакарчука, наприклад, ми також із задоволенням її розглянемо, за умови, якщо він буде виступати з концертом групи "Океан Ельзи", а не з політичною агітацією. Ми ще раз нагадуємо, що наш фестиваль - це не політична акція".

Женя Кошовий і Артем Михайліченко

Євген Кошовий розповів, як змінилося життя колективу після того, як Володимир Зеленський став президентом.

"Звичайно, багато чого змінилося, але без Вови ніяк, тому ми зараз шукаємо людину, яка буде дуже на нього схожа, точніше, навіть так - ми шукаємо кращого пародиста Володимира Зеленського, - поділися Євген. - На жаль, з Вовою по телефону ми спілкуємося не дуже часто, але при кожній розмові говоримо один одному, що сумуємо".

Нагадаємо, раніше Євген Кошовий детальніше розповів про нечасті дзвінки Зеленському і небажання йти в парламент.

Як повідомляв портал "Знай.uа", зірка "Кварталу 95" Кошовий відверто розповів про роботу студії без Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що красуні з "Жіночого Кварталу" засипали мережу відвертими знімками з курортів, де вони нещодавно відпочивали.