Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нові фото, зроблені в Москві на тлі хмарочосів.

Як видно, Лорак з'явилася перед камерою на вулиці, вона стоїть на якомусь піднесенні на тлі високих хмарочосів. Фанати здогадалися, що знімки були зроблені в Москві, а деякі навіть помітили сміття та недопалки на задньому плані фото. На прогулянку співачка вийшла в чорних спортивних штанях і сіро-синій футболці оверсайз, поверх якої накинула білу балонову безрукавку. Її волосся розпущене, а на обличчі темні окуляри і легка посмішка. Шанувальники не пройшли повз і почали коментувати фото зірки.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.