Відома українська співачка, учасниця жіночого тріо "ВІА Гра" Еріка Герцег частенько радує численних шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Але цього разу дівчина показала спокусливе відео зі своїх зйомок для чоловічого журналу "МАКСИМ".

У ролику, який показала Еріка, вона постала на огляд публіки у відвертому образі, в якому колись з'являлася також відома модель Кайлі Дженнер. Герцег звивається перед камерою абсолютно голою, прикриваючись лише прозорими накидками і долонькою. У підписі до відео співачка розповіла, хто допомагав їй створювати цей образ. Шанувальники в захваті від такого гарячого образу красуні і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.