Актриса, зірка серіалу "Моя прекрасна няня", за інформацією ЗМІ знаходиться в реанімації в дуже важкому стані. 22-річна донька артистки Заворотнюк Ганна приїхала в лікарню провідати матір.

Папараці побачили, що дівчина принесла з собою велику повітряну кулю у формі серця, де було написано "I love you this much". Фото Анни опублікував Telegram-канал Mash.

Відомо, що Заворотнюк діагностували рак мозку. Пізніше її самопочуття погіршилося, однак провести операцію їй не змогли.

Відомо, що у актриси розвинулася пневмонія через апарату ШВЛ і поліорганна недостатність. Лікарі припинили послеопухолевое лікування Анастасії, будь операційне втручання наразі неможливо.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

За станом зірки "Моєї прекрасної няні" стежать анестезіологи-реаніматологи, але організм Анастасії Заворотнюк сильно ослаб. Журналістам стали відомі страшні подробиці про хворобу актриси.

Так, за повідомленням одного з видань, діагноз рак головного мозку актрисі поставили в Німеччині ще в квітні 2019 року. Медики провели операцію з трепанації черепа, але до пухлини дістатися так і не змогли.

Нагадаємо, дочка Заворотнюк вперше заговорила про смертельну хворобу мами.

Як повідомляв Знай. ua, Фріске несподівано звернувся до хворої раком Заворотнюк.

Також Знай. ua писав, що з'явилися неймовірні подробиці про хвороби Заворотнюк, робили трепанацію.