Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася в Сторіс дуже незвичайними селфі, позуючи на задньому сидінні автомобіля. Так, артистка позувала з мінімальною кількістю макіяжу, замість звичної яскраво-червоної помади, а волосся акуратно зібрала назад.

Тіна Кароль трепетно привітала свою подругу, телеведучу Аллу Мазур з днем народження, адже 16 вересня їй виповнилося 54 роки. Варто відзначити, що останнім часом шанувальники критикували співачку, бажаючи побачити її в іншому образі, адже багатьом порядком набридли її облягаючі елегантні вбрання, незмінна губна помада і зачіска.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.