Солістка групи KAZKA Олександра Заріцька приголомшила шанувальників новими фото. Знімок в стильному плаття з'явився в Instagram співачки.

У публікації Олександра позує в чорному платті з великими рюшами і капелюх з великими полями. Осіннє фото швидко почало набирати компліменти і лайки.

"Схоже на осінь 🍂",- підписала чорно-білий кадр солістка КАЗКИ.

Також вона поцікавилася, за що її шанувальники люблять цю пору року.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Підписники не змогли пройти повз такої зворушливої публікації.

"Красуня 😍", "Ніби в природі що помирає від цього якось і сумно і добре,тому що знаєш, що це не кінець навесні вона обов'язково возрадиться як фенікс.Це дає надію що з людьми відбувається теж саме….", "Не законно бути такою гарною ((((❤️😍💜", "Вау", "Зірка моя💫", "ТОВ тут гарнюнькі бордюри», «Ти з якої планети????", "Готична принцеса", "Єб*****************ть яка гарна!!!!!", пишуть фанати Олександри Заріцької під фото.

Нагадаємо, що солістка популярної української групи Kazka розбурхала відвертими фотографіями у ванній.

Нагадаємо, KAZKA розповіли про життя на шоу "Х-фактор".

Як повідомляв Знай. ua, форми солістки KAZKA спливли в Туреччині.

Також Знай. ua писав, що гаряча солістка KAZKA оголила соковиту груди у ванній.