Популярна українська виконавиця, солістка групи KAZKA Саша Зарицька, здивувала шанувальників несподіваною фотографією з відпочинку. Співачка поділилася знімком з Туреччини, на якому зображена плаваючою в купальнику.

Відповідні кадри Зарицька опублікувала на сторінці в Instagram.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Дотик до води – моя насолода. Морське повітря – моє натхнення. Сьогоднішню мить збережу надовго". написала зірка під фото

Шанувальники були в захваті від форм зірки і засипали Сашу компліментами.

"Просто космос", "Приголомшлива фігура", "Саша, ти прекрасна". пишуть шанувальники в коментарях

Kazka, український гурт
Kazka, український гурт

Нагадаємо, що не так давно стало відомо, що у новому ювілейному сезоні шоу Х-Фактор на СТБ ведучу Оксану Марченко замінить її колега Даша Трегубова. Актриса прославилася після того, як засвітилася в програмах Цієї миті рік тому на тому ж телеканалі, була експертом на проектах "Все буде добре", "Битва екстрасенсів" та інших.

Як повідомляв портал “Знай.uа”, ювілейний сезон "Х-фактора" готує багато сюрпризів своїм фанатам. Одним з таких став вибір нової телеведучої. Ним стала Даша Трегубова.

Також “Знай.uа” писав, що співачка Настя Каменських зачарувала сміливим нарядом на шоу "Х-фактор".