Популярний український артист Андрій Данилко, який виступає в амплуа Вєрки Сердючки, повідомив про своє розчарування щодо того, що українці роздули величезну проблему з участі в Євробаченні. Про це він розповів в одному з інтерв'ю.

Данилко в образі Вєрки Сердючки виступить у суботу, 18 травня, на фіналі Євробачення в Тель-Авіві. Він зізнався, що вкрай незадоволений тим, яка ситуація в цьому році склалася з Україною. Артист розчарований тим фактом, що гідні музиканти KAZKA і MARUV не візьмуть участі в міжнародному пісенному конкурсі.

"Нашим дійсно дуже складно брати участь. Наші люди так влаштовані, що їм треба все обіс…ть, іншого слова не знайдеш", - сказав Данилко.

Данилко вважає абсолютною дурістю той факт, що в цьому році ніхто не поїхав на Євробачення від України.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"В цьому році взагалі ніхто не їде з-за якоїсь тупості. На жаль", - заявляє шоумен.

При цьому музикант зазначив, що українці схильні виливати негатив на всіх учасників Нацвідбору.

"Я ось згадую всіх наших учасників, і всі вони їхали з проблемами. Всі! То їх спалюють, то в Фейсбуці пишуть: "хто це, співати не вміє…", - стверджує Андрій.

Шоумен пояснив, що якби мав вирішальне слово, то дослухався б до думки народу і відправив на конкурс того, кого обрали люди.

"У нас були достойні - і KAZKA, і MARUV, вони абсолютно вписуються в цей конкурс", - пояснює артист.

Нагадаємо, Лазарєву і Кіркорова заборонили говорити з Мадонною.

Як повідомляв Знай. ua, білосніжна Вєрка Сердючка запалила на відкриття Євробачення-2019.

Знай. ua писав, що Ігор Кондратюк розповів про український відбір на Євробачення і першому півфіналі.