У середу, 19 червня в столичному кінотеатрі “Оскар” пройшла гала-прем'єра анімаційного фільму “Історія іграшок 4”. Організатори підготували для юних глядачів багато приємних сюрпризів.

Поки гості збиралися, для дітей і дорослих влаштували цікавий конкурс. Ведучі задавали давнім шанувальникам мультфільму запитання, а за правильну відповідь учасники отримували приємні подарунки.

Гості гала-прем'єри

Для відвідувачів кінотеатру підготували смачні частування: кожен бажаючий міг вибрати собі яскраве морозиво, різнокольорову цукрову вату і попкорн.

Зазначимо, що в дубляжі “Історії іграшок 4” взяли участь українські зірки. Телеведучий Григорій Решетник озвучив батька маленької дівчинки Бонні, а солістка групи KAZKA Олександра Зарицька - офіцера Смішанку Мак-Веснянку.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

В кінозалі глядачі на півтори години занурилися в мультиплікаційний світ - щиро переживали за долю кожної іграшки. Були чутні в залі то заразливий сміх, то співчуваючі зітхання. Діти щиро раділи злетам кожного персонажа, а хтось плакав, коли на екрані щось йшло не так. Новий персонаж Виделик своїми наївністю і завзятістю зачарував не лише малечу, але й дорослих.

У глядацькому залі помітили багатьох зірок - Нікіту Добриніна з його обраницею на “Холостяку” Дашею Квітковою, групу KAZKA, Григорія Решетника, Євгенія Яновича, Аллу Мартинюк, Андрія Кіше, Дмитра Діра, Олену Бурбу, Сергія Костецького, Христину Бобкову та інших.

Зіркові гості гала-прем'єри

Зіркові гості гала-прем'єри

Зіркові гості гала-прем'єри

Зіркові гості гала-прем'єри

Зіркові гості гала-прем'єри

Зіркові гості гала-прем'єри

Гості гала-прем'єри

В кінотеатрах українці можуть переглянути “Історію іграшок 4” вже з 20 червня.

Про мультфільм:

Базз Лайтер, Вуді і всі їхні друзі ще сумують за своєю минулою господинею Енді, яка пішла в коледж. Але і маленька Бонні їх не ображає. Дівчинка зовсім недавно пішла в садок, де знайшла собі нових друзів і улюблену іграшку – і це Виделик. І його це дуже турбує, адже він призначений для їжі, а не для ігор. Коли сім'я Бонні переїжджає, Виделик вирішив втекти. Ковбой Вуді не може залишити дівчинку без улюбленої іграшки, тому кинувся за нею. Це буде велика пригода.

Нагадаємо, раніше в Києві відбулася прем'єра фільму "Шахрайки". У кінозалі помітили багато знаменитостей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві відбулася прем'єра фільму "Алладін". Українські зірки відвідали захід і першими переглянули кінострічку.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві відбулася прем'єра фільму "Люди в чорному: Інтернешнл". На заході помітили багато українських зірок.