Відома російська телеведуча поділилася фотографією, зробленою під час похоронної церемонії. Разом з одновірцями батька Анфіса Чехова зі своїм рідним братом провели Олександра Корчунова в останній шлях.

Телеведуча разом з братом Кирилом були присутні на похороні батька. Церемонія прощання відбувалася за традиціях кришнаїтів, до кола яких батько Анфіси і Кирила приєднався, коли остаточно розчарувався в політиці і житті, що ледь не довело його до депресії.

Коментар, який Анфіса Чехова залишила під фото, побічно підтверджує, що вона пробачила батька і не тримає у своєму серці на нього образи.

"Коли мене не стане - я буду співати голосами Моїх дітей і голосами їх дітей. Нас просто міняють місцями, Такий закон сансари, кругообіг людей" Ми з братом. У нас різні матері, один батько...якого ми сьогодні проводили в останню путь. Харе Крішна, таточку, Харе Рама", - написала телеведуча у своєму Intagram.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Шанувальники висловили слова співчуття і підтримки улюбленою телеведучою, а також пораділи, Чехова зуміла відпустити всі образи і не тримати зла на батька.

Нагадаємо, раніше Анфіса Чехова поділилася жахами схуднення: "Паразити живуть в кожному з нас"

Як повідомляв портал "Знай.uа" Анфіса Чехова схудла за допомогою клізм: краще нічого не існує

Також Знай.uа" писав, що Померла Ірина Цивіна: церемонія поховання зірки "Татусевих дочок"