Олександра Кучеренко – 21-річна телеведуча, модель "Міс Україна 2016", яка нещодавно вийшла заміж за мандрівника Дмитра Комарова. І це стало справжнім шоком для шанувальників, адже зірки довгих два роки приховували свої стосунки. Але нещодавно Комаров таки відкрив подробиці особистого життя, роману з Сашею, їхнього весілля та вінчання. Шанувальники вражені тим, скільки часу Дмитро приховував подробиці свого роману, і цікавляться, як проходить сімейне життя новоспеченого подружжя.

На цей раз у своєму профілі в Instagram модель опублікувала симпатичне фото, яке було зроблено біля університету, в якому навчається Саша. На пари дівчина прийшла в укорочених джинсах, світлій майці і піджаку, а в руці студентка тримає червону сумочку. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.