В соцмережі з'явилися фотографії з дня народження сина ексглава НБУ Валерія Гонтаревої, яка наразі перебуває в Лондоні та будинок якої спалили днями в Києві, пише “Страна”

Фото виклала в Однокласниках Зоя Боровик, мати Валерії Томашевської, дружини Антона Гонтарєва. На знімках присутній ексглава НБУ, яка схудла після санаторію в Індії.

На опублікованих фото зображені розваги сімейства, яке святкуємо 30-річчя Антона: "кокаїновий набір" з цукрової пудри і доларів, який "використовує" Зоя Томашевська, гра в казино з Гонтаревої, танці свата Гонтаревої зі стриптизерками і інші ознаки солодкого життя української еліти.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Святкування пройшло в Києві в елітному ресторані італійської кухні "Маріо", який знаходиться неподалеку від столичного парку Шевченка.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.