Кортні Кардашян – американська знаменитість, світська левиця, фотомодель, актриса, бізнесвумен. 39-річна зірка відома, перш за все, участю зі своєю родиною в реаліті-шоу "Сім'я Кардашьян". Кортні є старшою з сестер, але не менш популярною. Жінка частенько публікує пікантні фотографії на своїй сторінці в Instagram, але у неї трохи менше підписників у мережі.

Ця красуня вміє привертати до себе увагу і епатувати публіку, що, власне, робить в мережі. В цей раз Кортні показала цікаве фото, на якому з'явилася в стильному червоному костюмі з червоним топом, який пікантно підкреслює пишне декольте. Волосся моделі зібране у тугий хвіст, а на її обличчі яскравий макіяж з червоною помадою в тон наряду. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, Кортні Кардашьян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.