Старша донька Олени Кравець Маша, яка продовжує дивувати схожістю зі своєю зірковою мамою і підкорювати шанувальників яскравими образами, не дуже активний користувач соцмереж. Фото в її профілі з'являються не регулярно, і тим вони стають ціннішими для її підписників.

Так, цього разу Маша Кравець поділилася новою світлиною на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

На фото донька Олени Кравець сидить у напівтемряві у простому образі. Вона одягнула джинси та джинсову куртку поверх голубої сорочки.

Образ донька Кравець доповнила білими кросівками на великій підошві, які зараз на піку популярності.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Прихильники та фоловери не пройшли повз нового допису Маші Кравець та засипали дівчину компліментами. Також у коментарях користувачі соцмережі відзначили її схожість з мамою.

Зазначимо, що це фото зняте під час зйомок кліпу на пісню "Перша леді" Дмитра Шурова в колаборації з реперкою Аліною Паш. Серед його героїнь - незмінна муза Ольга Шурова, "кварталівка" Олена Кравець із донькою Машею, актриса Наталія Васько, дизайнерка Лілія Літковська та донька Гаріка Корогодського Маша.

Нагадаємо, Олена Кравець з "Квартал 95" втягнула доньку в дорослу історію: "Хочеш бути красивою, але народився чоловіком?".

Як повідомляв Знай.ua, Олена Кравець з "Квартал 95" продовжила справу Зеленського.

Також Знай.ua писав, що Кравець з "Жіночим кварталом" звернулася до українців.