Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить провокаційне відео, анонсуючи свій масштабний концерт на стадіоні в Москві. Так, артистка, позуючи в сукні з глибоким декольте покурювала сигарету, однак у хештегах зізналася, що веде здоровий спосіб життя, а паління - лише для шоу.

"ВТБ АРЕНА
19 жовтня
#SUPERSTARSHOW
#помните
#курениеубивает
#радиШоуПришлось
#видночточеловекнекурит 🤦‍♀️🤷‍♀️", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися незадоволені: "Жахливо виглядає.😬Ніби безпритульній собаці їжу дали 😵", "Напевно не варто виставляти напоказ пристрасті до куріння, та з таким кайфом! Вас молоде покоління вважає своїм кумиром! Не розчаровуйте !!!", "
нудить вже від цієї наботексированої зробленої з імплантів лабоди..", "Фуууу", "А язик навіщо так випинати 😄😄😄", "Ще й палиш, навіщо? Відразу змінюється думка....".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.