Розлучення солістки групи “НеАнгели” Слави та пластичного хірурга Едгара Камінського шокувало багатьох, особливо шанувальників пари. Ні Слава, ні Едгар досі не хочуть коментувати розрив. Єдине, відомо, що ініціатором розлучення був чоловік.

Що ж сталося і чому пара не змогла зберегти шлюб? За відповідями на ці питання Знай.uа звернувся до співачки і ментора Ольги Горбачової, дружини Юрія Нікітіна. Слава й Оля разом працюють в одній компанії mamamusic і добре знають один одного. Юра і Оля вже проходили через розлучення і відкрили для себе секрети, як знаходити вихід з критичної ситуації.

“Для мене є релігійні постулати, - поділилася Горбачова. - Навіть якщо ви не вінчалися в церкві, не можна залишати матір своїх дітей, особливо маленьких. Просто це не можна робити і все! Потрібно шукати компроміси. Що стосується нюансів, я їх не знаю”.

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова

Слава і Едгар одружилися у 2014 році, а розлучилися 1 липня 2019-го. За час шлюбу у них народилися двоє дітей: Леонард і Лаура. Їх пару називали однією з найкрасивіших в українському шоу-бізнесі. Обидва ведуть сторінки в Instagram, де діляться з шанувальниками особистими фото і думками. І першим про розірвання повідомив Едгар.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

“Справжню причину нашої ситуації знають і можуть зрозуміти тільки близькі люди. Їх не більше 20-ти осіб. Вони непублічні і не коментують фотографії. Але саме їм відомо, чому так сталося і, повірте, у них немає питань”, - написав Едгар тоді.

На думку Ольги Горбачової, Слава і Едгар могли за допомогою фахівців вирішити всі проблеми і розбіжності.

“Слава, знаючи про те, який у мене є величезний ресурс у вигляді людей і програм для допомоги в таких випадках, ніколи до мене не зверталася. Тому що та людина, яка звернеться - їй доведеться сильно працювати над стосунками і змінюватися. Можливо, це не було її пріоритетом. Думаю, глибше вона просто не готова була піти. Може, був упущений момент. Може, вона вважала, що достатньо і так робить для сім'ї, для відносин. У різних жінок можуть бути різні уявлення про свої жіночі ролі в сім'ї. Нас, на жаль, не вчать у школі бути хорошими дружинами. І це не означає, що вона була недостатньо хорошою дружиною. Обговорювати чужі стосунки, не знаючи нюансів, некомпетентно”, - прокоментувала співачка і ментор.

Слава і Едгар

Горбачова припускає, що пара упустила момент, коли можна було врятувати їх відносини.

“Можливо, Слава могла піти шляхом порятунку сім'ї глибоко і серйозно, але вона не брала контакти фахівців, які допомогли нашій родині, - розповіла Оля. - Нам допомагали професіонали. Ми б самі не впоралися з цим болем. З цим важко впоратися. Наскільки я знаю, вона теж до когось зверталася, але зараз проблема знайти хороших і не маніпулятивних фахівців, які не заведуть тебе у нетрі твого болю. А у біль все одно треба йти, інакше він буде фонити в будь-яких відносинах”.

Горбачова переконана, що у кожної людини є душевні травми, які можуть відображатися і на відносинах.

“У всіх у нас є і травми, і біль. Зокрема, ми і хворе місце Слави лікували через пісню. Пісню “Папа” з репертуару “НеАнгелів” ініціювала я. У ній є системні фрази за Бертом Хеллінгер, які зцілюють дочірню частину дівчаток, яких залишили батьки. Чесно кажучи, пісня така потужна, що я теж плачу, хоча в мене все добре з татом. Але мені теж не вистачає цього почуття, щоб він мною пишався. А для Слави це дуже актуальне питання, батько не жив з ними. Коли є питання з батьками, вони все одно нашаровуються в особисте життя. І з цим треба працювати, розбиратися, прощати. Не буде щасливого особистого життя, якщо не все добре з батьками”, - зазначила Оля Горбачова.

Оля як ментор своїми тренінгами та практиками наставляє жінок на збереження сім'ї.

“Моя місія - це профілактика розлучень. Я не можу з ними боротися, тому що боротьба - це явний програш. Я хочу переконати, що розлучення - не обов'язкова опція. Розлучення трапляється через нерозуміння шляхів комунікації в сім'ї і виходу з конфліктів. Це просто брак інформації і знань. Все починається з жінки! Жінка зберігає сім'ю не заради чоловіка, не для того, щоб він щось зрозумів, а для себе, щоб бути щасливою. Другий наш мотив - це діти. Але в ньому багато жертовності, а тому я - за перший!” - підсумувала зірка.

Нагадаємо, раніше чоловік Слави Камінської зізнався, чому подав на розлучення.

Також у великому інтерв'ю для Знай.uа Ольга Горбачова розповіла, як опанувала нову професію. "Жінкам мотивація потрібна в другу чергу, а в першу - треба задоволення", - переконана співачка. Вона ексклюзивно поділилася, як стала ментором і почала писати пісні-афірмації.

Крім цього, Ольга Горбачова заявила, що кожен артист, виявляється, потенційний президент. Вона відверто розповіла про шлюб з Юрієм Нікітіним, дорослішання дочок і політичні зміни в країні.